KOZAN SPOR HADIRLIGÜCܒNÜ EVİNE PUANSIZ UĞURLADI

KOZAN SPOR HADIRLIGÜCܒNÜ EVİNE PUANSIZ UĞURLADI

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. grupta liderliği kimseye kaptırmayan Kozan Belediyespor kendi evinde Adana Hadırlıgücü Spor ile yaptığı karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı.

İsmet Atlı şehir stadyumunda 13:30’da başlayan karşılaşmada ilk 25 dakikada baş başa bir mücadele yaşandı. 25. dakikadan sonra ise her iki takımdan da gol yağmuru geldi.

 

Gol perdesini 25. Dakikada Kozan Belediyespor adına Muzafffer Özcanlı açtı. Adana Hadırlıgücü Spordan Ahmet Erdoğan 30. dakikada attığı golle durumu eşitledi. Kozan Belediyespor’dan Kaan Taşar 34. dakikadaki golüyle ilk yarının da 2-1’lik skorunu belirlemiş oldu.

 

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf olan Hadırlıgücü 47. dakikada Zeki Güney Kütük`ün golüyle 2-2’lik beraberliği yakalama fırsatı buldu. Muzaffer Özcanlı 61. dakikada Kozan Belediyesporu öne geçiren, kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golüne imza attı. (3-2)

 

Kozan Belediyesporun sahaya yeni çubuklu forması ile çıktığı maçın skorunu belirleyen ise Kozan’ın dördüncü golünü atan Recep Çoban oldu. (4-2)

 

Kozansporun “Çılgın” taraftarları her hatfa olduğu gibi bu hafta da daha maç başlamadan tribünleri coşkuyla doldurarak maç boyunca takımına aralıksız destek verdi. Kozan Belediyespor’un Bölgesel Amatör Ligi 4. gruptaki en yakın takipçisi Mersin Meskispor’un kendi evinde berabere kalması, ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluk yolunda önemli bir fırsatı yakalayan Kozan’da sevinçle karşılandı.